Gezondheidsprojecten

Rohingya - Wc Douche Project

Rohingya - Wc Douche Project

WHet is van belang dat de humanitaire organisaties, tijdens het uitvoeren van hun verantwoordelijkheden, deze taak integraal verwezenlijken. Immers kan een tekortkoming in een bepaald onderdeel schade berokkenen aan andere gunstige activiteiten. Om die reden willen we jullie als stichting Yardımeli een ander project voorstellen, namelijk dat onze Rohingya broeders en zusters in hygiënische omstandigheden kunnen vertoeven.

Eén van de grootste problemen van de Rohingya-vluchtelingen is het gebrek aan infrastructuur dat voorziet in noodzaken als toilet en douche. Het is geweten dat vuil water openlijk stroomt en zich mengt met het drinkwater, door gebrek aan infrastructuur en het ontbreken van een afvoersysteem. Het vuil water dat openlijk stroomt, is ook de aanleiding van epidemieën

De WC en douchecabines, aangelegd naast de gebouwde moskeeën van Yardımeli in de vluchtelingenkampen van de Rohingya, hebben enigzins voorzien in de behoefte van de Rohingya- vluchtelingen. Echter zijn de kampen te groot en overvol waardoor het uitbreiden van de hoeveelheid WC en douchecabines hoognodig is.

DOEL: Naast de moeilijke levensomstandigheden in de vluchtelingenkampen, het tegemoetkomen van de absolute noodzaak als een toilet en douche, nette en onschadelijke cabines bouwen.

Prijs Project: 540 Euro / 1 Douche - WC

E-Nieuwsbrief registreren blijf op de hoogte van de activiteit!