Sociale ondersteuningsprojecten

Mijn Roginhya Huis Project

Mijn Roginhya Huis Project

HStil wezen tegen onderdrukking, is al zwijgend onderdrukken. Het leven biedt ons soms de kans contra de onderdrukker te staan en de onderdrukte bij te staan. Met het besef de onderdrukte bij te staan en contra de onderdukker te wezen, reiken we de hand toe aan onze Rohingya broeders en zusters die zijn ontvlucht aan de onderdrukking in Myanmar en  vertoeven in Bangladesh.

In 2019 hebben we een hulpcampagne gestart voor onze Rohingya broeders en zusters die in moelijke omstandigheden, een strijd om het bestaan gaven met zelfs nood aan onderdak om zich te beschermen tegen regen en zon.

Indien jullie zich willen aansluiten aan de kliek van goedheid om deze mensen te helpen en ons hierdoor willen steunen, kan dit gedaan worden door onze projecten te bekijken en contact met ons te nemen.

Verblijven die om de beurt gebruikt worden, houden het niet tegen de hevige moessonregens. Met dit objectief, zal voor onze Rohingya broeders en zusters bestendige en bruikbare huizen gebouwd worden.

Doel: Families die in vluchtelingenkampen in slechte omstandigheden een strijd om het bestaan leveren, een leefbaar en warm woonst bouwen.

Ontwerp: Bamboe huizen op een fundament, geschikt voor de plaatselijke conditie. Een individuele woonruimte met een oppervlakte van 16-20 m², waar een familie van 5 personen op hun gemak kan wonen.

Prijs: 600 Euro / 1 Huis

E-Nieuwsbrief registreren blijf op de hoogte van de activiteit!