Onderwijsondersteunende Projecten

Project Steun Voor De Ontwikkeling Van Wezen

Project Steun Voor De Ontwikkeling Van Wezen

SWat is aangenamer dan een hand reiken aan een onbeschutte persoon in deze vergankelijke wereld? De gelovigen die elkaars voogd zijn dragen een verantwoordelijkheid en plicht om zich elkaar te herinneren aan deze voogdij in moeilijke tijden. Laten we erkennen dat de meest curatieve medicijnen zijn te destileren uit verrassend onkruid en de meest kostbare ertsen verborgen zitten in de kern van ongekende gesteente. De essentie van graan zie je in de oogst, die van een bos vind je terug in een zaad en in het gif van reptielen vind je genezing. Een collectieve samenwerking voor het behoeden van wezen is acuut. Dit project beoogd steun te bieden aan onderdrukten en wezen zodat ze zich opnieuw kunnen vastklampen aan het leven en nieuwe vooruitzichten creëren, kunnen groeien naar vooruitstrevende Individuen in hun eigen samenleving.

 Toegepaste Landen

Het project omvat in eerste instantie landen zoals Turkije (81 steden), Palestina, de Balkan, Syrië, Somalië, Soedan, Moritanië, Pakistan, Bangladesh, de Rohingya en Ethiopië. In de komende jaren zullen er nieuwe landen aan toegevoegd worden, met als doel de eerste 3 jaar ondersteuning te bieden aan 10.000 wezen.

 İnhoud van het Project

Het steunproject voor het onderwijzen van wezen, is het scheppen van toekomstmogelijkheden zodat men deze wezen kan voorzien in hun educatie, is het bijdragen aan een vooruitzicht voor hen zodat ze zich kunnen ontwikkelen als een verlicht en intellectueel persoon in de landen waar ze wonen. Wezen die uit armoede en ontoereikendheid niet kunnen verdergaan of te kampen hebben met moeilijkheden in hun ontwikkeling, beogen we met dit project hen hier in te steunen.

In ons project dat de meeste landen van de islamitische wereld omvat; zal een groep die bestaat uit 10 verschillende schenkers een andere groep die bestaat uit 10 verschillende wezen ondersteunen. Op deze manier zal onze schenker door het doneren van een maandelijks bedrag van 20 euro ondersteuning geven aan 10 aparte wezen, en daardoor van hun een dankbetuiging ontvangen. De nodige informatie en hun opleidingsstatus zal gedeeld worden met de schenker.

De donaties die we ontvangen van de donateurs, worden rekening houdend met de plaatselijke condities iedere maand, elke 2 maanden of om de 3 maanden overhandigd aan de wezen.

Aanvraagformulier

E-Nieuwsbrief registreren blijf op de hoogte van de activiteit!