Sociale ondersteuningsprojecten

Cerablus Broederschap Dorp

Cerablus Broederschap Dorp

CHet Yardımeli Cerablus broederschap dorp, dat we hebben gebouwd op 10 hectare land voor onderdrukte wezen in Jarablus, maakte de wezen blij. Kinderen, ouderen en vrouwen werden het meest getroffen door het conflict en de burgeroorlog die al jaren in Syrië woedt.

Kinderen zijn wezen, moeders weduwen, gezinnen werden uit elkaar gerukt. Ondanks dit drama gingen onze voedsel-, kleding-, gezondheids- en onderwijsondersteuning vanaf de eerste dag ononderbroken door.

Weesgezinnen, die hun leven redden van de Syrische burgeroorlog en probeerden in tenten te leven onder moeilijke omstandigheden in de kampen, bereikten een normale levensstandaard met Yardımeli Jarablus broederschap dorp. Dit is ons dorp; Het is een dorp in Jarablus, Syrië, bestaande uit 40 geprefabriceerde 2 + 1 huizen, speeltuin, groene zones, zakelijke werkplaatsen en masjid op een perceel van 10 hectare.

 Hoe kan ik bijdragen?

De bouw van ons dorp is afgerond en op 4 december 2019 geopend. Het onderwijs, de huisvesting en de voedselhulp die aan onze weeskinderen in dit dorp wordt geboden, is een dienst die hen kosteloos wordt geboden. Daarom worden de algemene kosten van het dorp, de keuken, de uitgaven voor onderwijs, voedsel, gezondheid en kleding van onze weeskinderen gedekt door onze instelling met de steun van onze donateurs.

U kunt elk gewenst bedrag doneren aan de donatiepool van ons weesdorp.

E-Nieuwsbrief registreren blijf op de hoogte van de activiteit!