Sosyal Destek Projeleri

Arakan Evim Projesi

Arakan Evim Projesi

EZulme sessiz kalmak, dilsiz zalim olmaktır. Hayat bazen bizlere zalimin karşısında ve mazlumun yanında olabilme fırsatı verir. Mazlumun yanında, zalimin karşısındayım bilinciyle, Myanmar zulmünden kaçarak, Bangladeş’e gelen Arakanlı kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz.

Zor şartlar altında, yağmurdan ve güneşten koruyacak bir barınağa dahi muhtaç bir şekilde yaşam mücadelesi veren Arakanlı kardeşlerimiz için 2019’da yardım kampanyası başlattık.  

İyilik yapanların safında; insanlık yetimizi bu kardeşlerimize yardımcı olmak adına kullanmak, bizimle beraber olmak isterseniz projelerimizi inceleyebilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz. 

Ev halkının nöbetleşe kullandığı barınaklar, aşırı muson yağmurlarına karşı koyması mümkün değil. Bu amaçla, Arakanlı kardeşlerimize kalıcı ve kullanışlı evler inşa edilecektir. 

Amaç: Arakan kamplarında kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelere, yaşanabilir şartlarda sıcak bir yuva inşa etmek. 

Model: Yerel şartlara uygun, temel üstü korunaklı bambu evler. 16-20 m2 büyüklüğünde, 5 kişilik bir ailenin rahatça yaşayabileceği müstakil bir yuva. 

Bedel: 600 EURO / 1 adet ev

E-Bülten'e kayıt ol faaliyetlerden haberdar ol!